Fast 4x4HardenbergNieuwsVerslagen 2011Wedstrijdverslagen

Videobeelden Mini Dakar Hardenberg 2011

Chris Somsen had dit jaar een complete videocrew bij zich, die op de meest bijzondere plaatsen opdoken. Dat heeft onder andere de volgende helicopterbeelden opgeleverd. Genieten!

Comments (7)

 1. Ha die Niels, wilde hem net plaatsen. Is vannacht online gegaan je bent er snel bij. We zijn erg druk met het monteren van de gemaakte beelden. We hebben ruim 40 GB aan film materiaal van 3 camera’s en natuurlijk de heli. We proberen de beelden zo snel mogelijk beschikbaar te stellen maar om jullie al vast een eertse indruk te geven hebben we een “trailer”gemaakt. Veel kijkplezier… Het camerateam

 2. Spectaculair filmpje, en niet alleen de helikopterbeelden.

  Volgend jaar weer?!

 3. geweldige beelden , kan niet wachten op de hele film

  Simon
  team Elephant off road

 4. Dit ziet er al erg goed uit. Ik ben erg benieuwt naar de hele film!

 5. Prachtige beelden, de snelheid en de actie spat er van af! Geeft een enorm goed beeld van de rally. Ben zeer benieuwd naar de rest van het video materiaal. Ga zo door!

  Mark en Alwin.
  Rally Team Alwin

 6. DVD is klaar, Beelden van Service in het bivak, de start vanaf de markt, intervieuws met deelnemers en posters en natuurlijk staan de 4 proeven er uitgebreid op. Als je op het kampioensfeest bent geweest in Maarssen heb je al het één en ander gezien. Het is de bedoeling dat deze DVD via de site wordt aangeboden. We moeten nog even kijken hoe we dat exact gaan doen.

Comment here